sâmbătă, 8 octombrie 2016

Despre deticăloșizarea puterii politice într-un stat sărac luat aparte

Pe pământ există două tipuri de sisteme politice: 1. Unul inspirat de Dumnezeu, în care oamenii aleg conducători care cer și primesc ajutorul lui Dumnezeu, lucrând pentru binele comun; și 2. Un alt sistem inspirat de diavoli, care urmăresc să facă rău societății umane, prin coruperea conducătorilor aleși – care astfel se ticăloșesc – și care devin (sau sunt dinainte, păcălindu-i pe alegători) instrumente ale lucrării destructive diavolești (furt, jaf, exploatare, bătaie de joc etc.).
Alegerea cetățenilor nu este una politică sau geopolitică. Un ticălos se poate denumi sfânt, sau eurointegrator, sau democrat, dar scopul său poate fi nimic altceva decât să ajungă să-i fure pe cei care îl aleg. Un stat guvernant de conducători manipulați de diavoli este unul sărac prin definiție.
Conducătorii inspirați de diavoli (care sunt instrumente ale diavolilor) întotdeauna pot replica: alegătorii sunt niște oligofreni dacă ne aleg pe noi – hoți diabolici. De aceea, alegătorii oligofreni își merită tratamentul.
Iată de ce marea miză a fiecărui scrutin, într-un stat sărac și degradat de acțiunea unor conducători diabolici, este ca societatea – alegătorii cei mulți – să demonstreze că ei nu sunt oligofreni, că ei nu merită să fie furați și umiliți. Miza este ca prin alegerea lor alegătorii să deticăloșizeze conducerea politică. Foarte grea încercare pentru o mare parte a electoratului.     
   
© Pentru republicarea articolului sau a unor părți din el, este obligatorie obţinerea acordului autorului (titularului blog-ului).   

Postări populare