vineri, 18 septembrie 2015

Urare către fini din partea nunilor: 10 enunțuri

Dragii noștri fini,
1. În această zi minunată ne bucurăm să împărtășim cu voi sărbătoarea comuniunii a două inimi în taina dragostei – a cununiei.
2. Cele două căi, pe care ați mers până acum, s-au unit. De acum încolo drumul vostru este comun: pe acest pământ și în viața de dincolo – în Împărăția lui Dumnezeu: în veșnicie.
3. Fie ca pe această cale să mergeți ca o familie unită, să fiți fideli sentimentului care vă leagă acum – dragostei, pe care să o cinstiți pe parcursul întregii vieți, căci așa dragostea nu va înceta să sporească.
4. Vă dorim ca de acum înainte, să fiți unul pentru altul: odihnă, sprijin, alinare, izvor de inspirație și putere.
5. Vă dorim ca în casa voastră să domnească duhul păcii, al răbdării, al milosteniei și al hărniciei.
6. Să fiți o familie care să purtați cu cinste numele pe care l-ați primit de la părinți și strămoși, iar copiii voștri, care să fie cât mai mulți, să-l poarte cu cinste după voi.
7. Acolo unde este dragoste – este stimă reciprocă și izvor de puteri în muncă. Fie ca familia voastră să trăiască în bunăstare și belșug.
8. Casa voastră să fie luminată de dragoste și înțelepciune.
9. Dorim să știți că pe drumul pe care ați ales să-l parcurgeți împreună, puteți să contați și pe ajutorul nostru – al nunilor voștri.  
10. Fie ca nunta de astăzi să fie într-un ceas bun, iar amintirea acestor momente să vă lumineze pașii pe parcursul întregii vieți, ca o mărturie a dragostei dintre voi, pe care ne-ați mărturisit-o și ai cărei martori suntem cu toții. 

Postări populare